Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 8 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Potong kecil kaki ayam dan gaulkan dengan pes ikan, kemudian taburkan MAGGI® CukupRasa™ . Sumbat ayam di antara 2 kepingan akar teratai.
Panaskan minyak dan goreng ayam dengan api sederhana, balik kan sehingga kuning keemasan kedua-dua belahnya. Angkat dan susun di atas pinggan.
Untuk bahagian atas, panaskan minyak masukkan sos tiram dan biar merenih seketika. Kemudian, masukkan sayur selebihnya bersama goji beri. Goreng seminit lagi.
Akhirnya, masukkan air dan masukkan kiub atau stok ayam. Biarkan ia mendidih dan tambahkan campuran tepung jagung supaya ia memekat seperti sos.
Tuangkan sayuran serta sos ke atas akar teratai sumbat. Nikmatinya panas-panas!
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini