Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 8 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Didihkan air di dalam periuk besar. Masukkan herba-herba dan biarkan selama 20 minit di atas api sederhana besar. Masukkan kiub Stok Ayam MAGGI®, perencah Mi 2 minit MAGGI® dan biarkan mendidih selama 10 minit lagi.
Langkah 2
1 Min
Untuk menghidang, tuangkan stok ke dalam periuk stimbot dan biarkan ia mendidih. Tambahkan bahan-bahan stimbot dan biarkan ia mendidih lagi. Keluarkan bahan-bahan dengan senduk penapis. Hidangkan dengan Sos Cili Thai MAGGI® untuk mencicah.
Langkah 3
2 Min
Masukkan Mi MAGGI® 2 minit dan masak selama 2 minit.
Didihkan air di dalam periuk besar. Masukkan herba-herba dan biarkan selama 20 minit di atas api sederhana besar. Masukkan kiub Stok Ayam MAGGI®, perencah Mi 2 minit MAGGI® dan biarkan mendidih selama 10 minit lagi.
Langkah 2
daripada
3
:
Prawns, Fish ball, Nai Pak Choy (Milk Cabbage), Button Mushrooms, Shiitake Mushrooms, Soft Tofu, Chicken Meat, MAGGI® Thai Chilli Sauce, Garoupa / Snapper Fillet
Untuk menghidang, tuangkan stok ke dalam periuk stimbot dan biarkan ia mendidih. Tambahkan bahan-bahan stimbot dan biarkan ia mendidih lagi. Keluarkan bahan-bahan dengan senduk penapis. Hidangkan dengan Sos Cili Thai MAGGI® untuk mencicah.
Langkah 3
daripada
3
:
MAGGI® 2-Minute Noodles Curry
Masukkan Mi MAGGI® 2 minit dan masak selama 2 minit.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini