Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 12 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Di dalam periuk, masukkan air, halia dan MAGGI® Homemade Stok Ayam Pekat dan renehkan.
Langkah 2
20 Min
Masukkan ayam dan masak selama 20 minit atau sehingga masak, sejukkan dan hiris ayam.
Langkah 3
20 Min
Tambahkan hirisan ayam ke dalam periuk bersama perut ikan, cendawan hitam, lobak merah, sengkuang cina dan biarkan mendidih. Masukkan bahan perasa dan tepung jagung untuk memekatkan kuah.
Langkah 4
5 Min
Alihkan sup dari api dan masukkan pukulan telur secara perlahan. Apabila telur sudah masak, hidangkan.
Langkah 1
daripada
4
Di dalam periuk, masukkan air, halia dan MAGGI® Homemade Stok Ayam Pekat dan renehkan.
Langkah 2
daripada
4
Masukkan ayam dan masak selama 20 minit atau sehingga masak, sejukkan dan hiris ayam.
Langkah 3
daripada
4
Tambahkan hirisan ayam ke dalam periuk bersama perut ikan, cendawan hitam, lobak merah, sengkuang cina dan biarkan mendidih. Masukkan bahan perasa dan tepung jagung untuk memekatkan kuah.
Langkah 4
daripada
4
Alihkan sup dari api dan masukkan pukulan telur secara perlahan. Apabila telur sudah masak, hidangkan.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini