Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 12 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Masukkan air, halia, Stok Ayam Pekat MAGGI® dan halia dalam periuk dan didihkan. Tambah ayam dan masak selama 20 minit sehingga empuk. Biar sejuk dan carik isi ayam.
Langkah 2
10 Min
Didihkan meow ikan, cendawan hitam, lobak merah dan sengkuan cina bersama isi ayam. Tambahkan perasa (lada putih, gula, minyak bijan, Sos Tiram MAGGI® dan kicap pekat) dan gaul mesra. Pekatkan sos dengan air tepung jagung.
Masukkan air, halia, Stok Ayam Pekat MAGGI® dan halia dalam periuk dan didihkan. Tambah ayam dan masak selama 20 minit sehingga empuk. Biar sejuk dan carik isi ayam.
Langkah 2
daripada
3
:
Sugar, Carrot, Sesame Oil, Water Chestnut, White pepper, MAGGI® Oyster Sauce, Corn Flour, Fish Maw, Shiitake Mushroom
Didihkan meow ikan, cendawan hitam, lobak merah dan sengkuan cina bersama isi ayam. Tambahkan perasa (lada putih, gula, minyak bijan, Sos Tiram MAGGI® dan kicap pekat) dan gaul mesra. Pekatkan sos dengan air tepung jagung.
Langkah 3
daripada
3
:
Coriander Leaves, Black Vinegar, Egg
Tutup api dan masuk telur dipukul perlahan-lahan.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini