Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 4 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Tumis bawang merah, bawang putih, halia dan lada hitam. Tuangkan air. Biarkan mendidih.
Langkah 2
5 Min
Masukkan ikan, lobak merah, batang saderi, bawang merah dan biarkan mendidih.
Langkah 3
10 Min
Masukkan Kiub Pati Ikan Bilis MAGGI® dan tomato. Reneh selama 10 minit.
Langkah 4
1 Min
Tabur daun bawang dan daun sup. Hidangkan.
Langkah 1
daripada
4
:
Young Ginger, Bawang Merah, Black Pepper Powder, Bawang Putih, Minyak Masak
Tumis bawang merah, bawang putih, halia dan lada hitam. Tuangkan air. Biarkan mendidih.
Langkah 2
daripada
4
:
Lobak Merah, Celery Leaves, Snapper, red, Red Onion
Masukkan ikan, lobak merah, batang saderi, bawang merah dan biarkan mendidih.
Langkah 3
daripada
4
:
MAGGI® Ikan Bilis Stock Cube
Masukkan Kiub Pati Ikan Bilis MAGGI® dan tomato. Reneh selama 10 minit.
Langkah 4
daripada
4
:
Daun Sup, Spring Onion
Tabur daun bawang dan daun sup. Hidangkan.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini