Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 6 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Panaskan minyak masak dan mentega. Tumiskan hirisan bawang kuning dan bawang putih sehingga layu.
Langkah 2
5 Min
Masukkan hirisan cendawan butang. Tumis sehingga sedikit kering.
Langkah 3
2 Min
Masukkan oregano kering dan lada hitam kisar. Gaul sebati.
Langkah 4
4 Min
Sejukkan sebentar tumisan cendawan. Kisarkan dengan sedikit air. Tuang semula kedalam periuk.
Langkah 5
5 Min
Masukkan air dan Kiub Pati Ayam MAGGI®. Renehkan.
Langkah 6
5 Min
Masukkan susu dan krim masakan. Gaul sebati.
Langkah 7
10 Min
Cairkan mentega, bakar roti yang telah dipotong dadu sehingga garing. Hidangkan bersama sup cendawan.
Langkah 1
daripada
7
Panaskan minyak masak dan mentega. Tumiskan hirisan bawang kuning dan bawang putih sehingga layu.
Langkah 2
daripada
7
Masukkan hirisan cendawan butang. Tumis sehingga sedikit kering.
Langkah 3
daripada
7
Masukkan oregano kering dan lada hitam kisar. Gaul sebati.
Langkah 4
daripada
7
Sejukkan sebentar tumisan cendawan. Kisarkan dengan sedikit air. Tuang semula kedalam periuk.
Langkah 5
daripada
7
Masukkan air dan Kiub Pati Ayam MAGGI®. Renehkan.
Langkah 6
daripada
7
Masukkan susu dan krim masakan. Gaul sebati.
Langkah 7
daripada
7
Cairkan mentega, bakar roti yang telah dipotong dadu sehingga garing. Hidangkan bersama sup cendawan.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini