Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 15 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Didihkan air. Celur ayam sehingga kulit menjadi masak. Keluarkan.
Langkah 2
15 Min
Masukkan 4 liter air bersih bersama timun laut, kurma merah, goji, herba dang shen, herba huaishan dan ayam kampung kedalam periuk. Didihkan.
Langkah 3
120 Min
Kecilkan api. Reneh selama 2 jam.
Langkah 4
10 Min
Masukkan MAGGI® Kiub pati Ayam. Gaul rata. Sedia untuk dihidang.
Langkah 1
daripada
4
Didihkan air. Celur ayam sehingga kulit menjadi masak. Keluarkan.
Langkah 2
daripada
4
Masukkan 4 liter air bersih bersama timun laut, kurma merah, goji, herba dang shen, herba huaishan dan ayam kampung kedalam periuk. Didihkan.
Langkah 3
daripada
4
Kecilkan api. Reneh selama 2 jam.
Langkah 4
daripada
4
Masukkan MAGGI® Kiub pati Ayam. Gaul rata. Sedia untuk dihidang.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini