Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 6 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Panasakan periuk, masukkan minyak jagung, kayu manis, bunga lawang, bunga cengkir, pelaga, bawang merah, bwang putih dan halia. Tumis sehingga layu.
Langkah 2
10 Min
Masukkan ayam, air and biarkan mendidih.
Langkah 3
10 Min
Masukkan batang sadri, lobak merah, kentang, tomato, bawang merah, kiub ayam MAGGI® dan daun sup. Biarkan ia reneh selama 10 minit.
Langkah 1
daripada
3
:
Young Ginger, Bawang Putih, Bawang Merah, Buah Pelaga, Anise Seeds, Minyak Masak, Cengkih
Panasakan periuk, masukkan minyak jagung, kayu manis, bunga lawang, bunga cengkir, pelaga, bawang merah, bwang putih dan halia. Tumis sehingga layu.
Langkah 2
daripada
3
:
Air, Skinless Chicken Breast
Masukkan ayam, air and biarkan mendidih.
Langkah 3
daripada
3
:
Red Onion, Potato, Tomato, Lobak Merah, Celery Leaves, Daun Sup, Stok Ayam Pekat MAGGI®
Masukkan batang sadri, lobak merah, kentang, tomato, bawang merah, kiub ayam MAGGI® dan daun sup. Biarkan ia reneh selama 10 minit.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini