Empuk-empuk ayam dalam sup yang enak dihirup begitu saja!
Bahan-bahan
6
hidangan
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 6 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Panasakan periuk, masukkan minyak jagung, kayu manis, bunga lawang, bunga cengkir, pelaga, bawang merah, bwang putih dan halia. Tumis sehingga layu.
Langkah 2
10 Min
Masukkan ayam, air and biarkan mendidih.
Langkah 3
10 Min
Masukkan batang sadri, lobak merah, kentang, tomato, bawang merah, kiub ayam MAGGI® dan daun sup. Biarkan ia reneh selama 10 minit.
Langkah 1
daripada
3
:
Halia, Bawang Putih, Bawang Merah, Buah Pelaga, Bunga Lawang, Minyak Jagung, Bunga Cengkir
Panasakan periuk, masukkan minyak jagung, kayu manis, bunga lawang, bunga cengkir, pelaga, bawang merah, bwang putih dan halia. Tumis sehingga layu.
Langkah 2
daripada
3
:
Air, Ayam
Masukkan ayam, air and biarkan mendidih.
Langkah 3
daripada
3
:
Bawang Besar, Kentang, Tomato, Lobak Merah, Batang Saderi, Daun Sup, Stok Ayam Pekat MAGGI®
Masukkan batang sadri, lobak merah, kentang, tomato, bawang merah, kiub ayam MAGGI® dan daun sup. Biarkan ia reneh selama 10 minit.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini
Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!
Anda sudah menilai resipi / produk ini
Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.
Komen 0