Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 6 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Panaskan minyak, tumis halia, bawang putih hingga naik bau. Tambah semua bahan (kecuali kacang pis) dan perasa. Kacau rata.
Langkah 2
7 Min
Didihkan 1 minit. Masak kacang pis dan kacau rata.
Langkah 3
5 Min
Pekatkan kuah dengan air tepung jagung. Hidang dengan taburan kacang macadamia.
Langkah 1
daripada
3
:
Serbuk Lada Putih, Air, Bawang Putih, Lily Segar, Minyak Masak, Halia, Kacang Ginkgo, Jagung Muda, Lobak Merah, Cendawan Straw, Kulat Putih, Sos Tiram MAGGI®, MAGGI® CukupRasa™, Minyak Bijan
Panaskan minyak, tumis halia, bawang putih hingga naik bau. Tambah semua bahan (kecuali kacang pis) dan perasa. Kacau rata.
Langkah 2
daripada
3
:
Kacang Pea
Didihkan 1 minit. Masak kacang pis dan kacau rata.
Langkah 3
daripada
3
:
Kacang Macadamia, Tepung Jagung
Pekatkan kuah dengan air tepung jagung. Hidang dengan taburan kacang macadamia.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini