Maggi Mi Goreng Banjir Pantas
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 2 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan: Di sini
Tip dan petua
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Nilai pemakanan
Langkah Penyediaan
Langkah 1
2 MinLangkah 2
5 MinLangkah 3
2 MinLangkah 4
3 MinLangkah 5
3 MinLangkah 6
2 Min
Langkah 1 daripada 6
Mula-mula, celur mi MAGGI Big Kari di dalam periuk dan toskan. Masukkan mi ke dalam mangkuk besar.

Langkah 2 daripada 6
Bersihkan periuk dan panaskan sebelum tuangkan minyak. Masukkan bawang merah, bawang putih, sotong dan udang. Kacau selama 3 minit atau sehingga naik bau.

Langkah 3 daripada 6
Masukkan air dan Perencah MAGGI Kari serta tepung jagung. Kacau sebati sehingga kuahnya bertukar warna sedikit.

Langkah 4 daripada 6
Selepas kuahnya mendidih, masukkan sawi dan telur sambil anda mengacau.

Langkah 5 daripada 6
Teruskan mengacau kuahnya sehingga telur kelihatan masak.

Langkah 6 daripada 6
Tuang kuah ke dalam mangkuk besar mi MAGGI Big Kari tadi. Nikmatinya panas-panas!
Resipi dalam PDF
Muat turunAktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini
Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!
Anda sudah menilai resipi / produk ini
Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.
Komen 0