Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 20 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Dalam mangkuk, gaul sebati bawang putih, halia, bawang serta ikan bilis.
Seterusnya, tambahkan serbuk cili, empingan cili, cuka, air, sos ikan, Kiub Pati Ikan Bilis MAGGI® dan madu. Kacau sehingga ia menjadi pes.
Masukkan kubis, lobak merah, lobak putih dan daun bawang ke dalam mangkuk, masukkan pes cili dan gaul kesemua bahan-bahan sehingga rata.
Setelah selesai, masukkan kimchi ke dalam bekas dan tekan sehingga padat.
Pastikan bekas ditutup rapat dan simpan kimchi di dalam peti sejuk.
Kimchi boleh terus dinikmati atau diperap beberapa hari sebelum dihidang.
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini