Tekstur empuk dinikmati bersama rasa masin ikan bilis lazat untuk dinikmati semasa minum petang.
Bahan-bahan
10
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 10 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Cincangkan bawang merah dan cili merah. Tumbukkan ikan bilis separuh lumat. Ketepikan
Langkah 2
3 Min
Didalam mangkuk, masukkan tepung gandum, tepung jagung, bawang merah cili, MAGGI CukuRasa dan ikan bilis. Gaul rata.
Langkah 3
3 Min
Masukkan air kedalam adunan tepung, gaul sehingga sebati. Biarkan ia seketika.
Langkah 4
9 Min
Panaskan minyak, gorengkan adunan jemput-jemput sehingga masak dan keperangan. Hidangkan bersama MAGGI Sos Cili.
Langkah 1
daripada
4
Cincangkan bawang merah dan cili merah. Tumbukkan ikan bilis separuh lumat. Ketepikan
Langkah 2
daripada
4
Didalam mangkuk, masukkan tepung gandum, tepung jagung, bawang merah cili, MAGGI CukuRasa dan ikan bilis. Gaul rata.
Langkah 3
daripada
4
Masukkan air kedalam adunan tepung, gaul sehingga sebati. Biarkan ia seketika.
Langkah 4
daripada
4
Panaskan minyak, gorengkan adunan jemput-jemput sehingga masak dan keperangan. Hidangkan bersama MAGGI Sos Cili.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini
Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!
Anda sudah menilai resipi / produk ini
Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.
Komen 0