Kiub Pati Ayam MAGGI®

(4)
.

Info Produk

Intipati stok ayam memang dapat berikan juadah anda kelazatan savuri asli sebagai bahan perasa sempurna. Stok ayam selalunya dibuat dengan isi ayam yang dididih dalam air sehingga keenakan rasa lemak pati ayam itu larut dan mesra dengan rebusan. Air pati ayam ini direneh sehingga mencapai kepekatan yang tertentu sebelum dijadikan bahan asas untuk pelbagai lauk, seperti sup, pasta, rendang, dan macam-macam lagi.

 

Tetapi membuat stok ayam sendiri boleh menjadi rumit dan leceh, terutamanya bila anda sibuk di rumah dan tak ada banyak masa untuk diluangkan di dapur. Inilah masanya untuk anda mencuba keajaiban kiub pati ayam MAGGI® sekarang. Hanya dengan satu kiub sahaja, anda dapat memberi lauk anda rasa yang sempurna dengan keenakan rasa ayam yang dapat membuatkan sesiapa sahaja berselera. Letak sahaja satu kiub pati ayam MAGGI® dalam resipi savuri pilihan anda yang sesuai untuk memberinya rasa yang cukup. Sesuai untuk lauk tumisan, sambal, sup, dan macam-macam lagi. Pastikan anda simpan beberapa kotak kiub pati ayam MAGGI® ini di rumah supaya anda boleh hidang lauk yang sedap pada bila-bila masa sahaja untuk anda dan orang yang tersayang.

 

Bahan

 

- Bawang Merah

- Bawang Putih

- Bawang Prei

- Biji Saderi

- Kunyit

 

.

Bahan-bahan Produk

Garam, Kanji Jagung (Mengandungi Sulfit), Gula, Daging Dan Lemak Ayam (9%), Minyak Kelapa Sawit, Maltodekstrin, Bawang Putih, Rempah, Bawang, Biji Saderi.
Mengandungi Mononatrium Glutamat, Ekstrak Yis, Natrium Inosinat dan Natrium Guanilat Sebagai Penambah Perisa Yang Dibenarkan.
Mengandungi Pengawal Asid Sebagai Kondisioner Makanan Yang Dibenarkan. Mengandungi Pewarna, Perisa Ayam Dan Perisa Lain (Mengandungi Soya, Gandum) Yang Dibenarkan.
Aditif Makanan Adalah Daripada Sumber Ayam, Tumbuhan Atau Sintetik

Maklumat lanjut

.

Alergen Produk

Gandum
ya
-
Soya
ya
-
Saderi
ya
-
Sulfit
ya
-
Krustasia
ya
-
Ikan
ya
-
Biji Sawi
ya
-
Susu
ya
-

Ya - mengikut resipi dengan tambahan
Tidak - Mengikut resipi, tidak ada bahan tambahan

N / A - tidak dinyatakan

Buy now
Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!

Anda sudah menilai resipi / produk ini

Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.

Hantar