row 3_product

 

tomato-delight-banner

MAGGI® Nutri-licious™ Tomato Delight

Mi segera pertama yang disahkan dengan logo Pilihan Lebih Sihat (HCL2.0) daripada Kementerian Kesihatan Malaysia dan diperkuat dengan kebaikan sumber sebenar Vitamin B6, Serat dan Protein yang mencukupi, memastikan keseimbangan nutrisi dalam setiap hidangan. Nikmati MAGGI® Nutri-licious™ Tomato Delight Baharu! Hidangan yang lengkap dengan rasa manis dan masam daripada pes tomato dalam setiap hidangan. Makan pula dengan Mi Bijian Penuh Tanpa Goreng dan diperbuat daripada gandum Australia. Kena cuba sekarang!

product-aglio-olio

 

aglio-olio

MAGGI® Nutri-licious™ Aglio Olio

Mi segera pertama yang disahkan dengan logo Pilihan Lebih Sihat (HCL2.0) diperkuat dengan kebaikan sumber sebenar Vitamin B6, Serat dan Protein yang mencukupi memberi keseimbangan dalam setiap hidangan. MAGGI® Nutri-licious™ Aglio Olio Baharu anda pasti akan menyukainya. Inspirasi daripada resepi tradisional Itali dengan aroma bawang putih yang mengammit selera. Lebih lazat dinikmati bersama Mi Bijian Penuh Tanpa Goreng dan diperbuat daripada gandum Australia. Beli sekarang!

cara-penyediaan-ringkas

pek-kitar-semula

video-tittle

MAGGI® Nutri-licious™ Tomato Delight

Lazatnya rasa masam manis pes tomato yang disempurnakan bersama Mi Bijian Penuh. Hidangan pun penuh dengan nutrisi untuk menjadi pilihan yang lebih sihat. Jom cuba sekarang!

MAGGI® Nutri-licious™ Aglio Olio

Cita rasa Itali dengan aroma semerbak bawang putih memang bangkit selera! Kena cuba baru tahu kelazatan dan nutrisinya.