Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Yakin Cuba

 

Sama ada di dapur atau dalam kehidupan seharian, MAGGI® CukupRasa™ mendorong keyakinan wanita untuk mencuba sesuatu yang baharu.
Wanita Cukup Berani mengatasi cabaran, serta memberanikan diri untuk mengejar impian dan aspirasi. #TakKenalTakCinta #WanitaCukupBerani

program mentor

 

Program Goals

Matlamat Program

Program Mentor Wanita Cukup Berani MAGGI® memperkasakan wanita untuk tampil lebih yakin, lebih berani membuka langkah pertama dan meneroka bidang baharu - sama ada dalam kehidupan, perniagaan atau masakan! Aktiviti program ini meliputi siri Bengkel Online dan Program Mentor Peribadi.

Bengkel Online

Bertujuan untuk menyokong wanita di seluruh Malaysia dalam 3 bidang utama

langkah

 

kerjasama en

Tingkat Kemahiran Jadi Usahawan

MAGGI® dengan kerjasama Women Will di bawah Program Google telah melancarkan Bengkel Online PERCUMA untuk wanita seluruh Malaysia tingkatkan kemahiran menjadi usahawan berjaya. Tahniah kepada semua peserta yang telah menghadirinya demi menggilap potensi diri, kerana perubahan ke arah kejayaan itu bermula daripada kita!

Program Mentor

Selepas bengkel tersebut, 3 mentor yang disegani; Datin Paduka Eina Azman, Sheila Rusly dan Anne Idris akan memberi bimbingan secara peribadi kepada 3 orang peserta terpilih untuk mengubah kehidupan mereka dalam bidang yang ingin diterokai.

Program ini akan berlangsung selama 8 minggu dan peserta berpeluang untuk muncul dalam program bersiri Wanita Cukup Berani di kaca TV serta media sosial.

mcr2

BANGKITKAN KEYAKINAN KITA!

Sajian Kegemaran Keluarga

 

mcr

Lazatkan lagi masakan kita

Tak Kenal Tak Cinta, kan? Jom Buka langkah pertama untuk cuba MAGGI® CukupRasa™ dalam masakan harian anda… Rasai bagaimana bawang segar dan rempah-ratus dalam MAGGI® CukupRasa™ jadikan masakan lebih lazat!

Klik Resipi