Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

植肉碎茄汤 Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Tanpa Daging

(0)
45Min
Mudah

Bahan-bahan

-
8
+

Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 8 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan: Di sini

1  kepala
Kobis
2  L
Air
1  sudu besar
Minyak Masak
0.5  paket
Harvest Gourmet Stir Fry Mince
20  g
Konbu
1 
Tomato
1 
Tofu Lembut
1.5  sudu kecil
MAGGI® CukupRasa™
2  sudu besar
Tepung Kentang
2  tangkai
Daun ketumbar
3  sudu besar
Cuka Hitam

Tip dan petua

5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.

Eksport bahan

Pilih dari senarai bahan bahan

Salinan
Bahan kini terdapat di papan keratan anda
.

Nilai pemakanan

Tenaga
109.29 kcal
Protein
5.59 g
Karbohidrat
11.41 g
Lemak
5.05 g
Maklumat setiap hidangan
Jom Masak

Langkah Penyediaan

45 Minit
Langkah 1
36 Min
Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.
Langkah 2
5 Min
Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.
Langkah 3
3 Min
Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan MAGGI® CukupRasa. Masukkan tepung kentang yang telah dilarutkan. Reneh hingga pekat.
Langkah 4
1 Min
Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan dengan cuka hitam.
植肉碎茄汤 Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Tanpa Daging

Langkah 1 daripada 4

Masukkan kobis, air dan minyak masak dalam periuk, rebus dan reneh selama 35 minit.

植肉碎茄汤 Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Tanpa Daging

Langkah 2 daripada 4

Dalam periuk, tuangkan stok kobis 1.5 liter, Harvest Gourmet Stir Fry Mince, konbu yang direndam, biarkan mendidih.

植肉碎茄汤 Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Tanpa Daging

Langkah 3 daripada 4

Masukkan tomato yang dipotong dadu, tauhu lembut yang dipotong dadu, dan masukkan MAGGI® CukupRasa. Masukkan tepung kentang yang telah dilarutkan. Reneh hingga pekat.

植肉碎茄汤 Sup Rumpai Laut dan Tomato Harvest Gourmet Tanpa Daging

Langkah 4 daripada 4

Hiaskan dengan daun ketumbar dan hidangkan dengan cuka hitam.

Resipi dalam PDF
Muat turun
Share with friends

Aktifkan video

Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini

Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!

Anda sudah menilai resipi / produk ini

Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.

Hantar

Komen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Sila masukkan nama pengguna yang sah. Pastikan mengandungi 3-15 aksara. Aksara A hingga Z dan 0 hingga 9 dibenarkan.
Nama pengguna