Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 6 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.
Panaskan minyak masak, tumiskan bawang merah dan bawang putih yang ditumbuk sehingga wangi.
Masukkan lada hitam, tumis sebentar.
Masukkan air dan Kiub Pati Ikan Bilis MAGGI®. Renehkan.
Masukkan petola. Renehkan sehingga lembut.
Masukkan suhun dan fucuk. Renehkan sebentar.
Masukkan telur dan cili merah. Renehkan sehingga telur masak. Sedia untuk dihidang.
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini