Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sandwic Daging "Pulled"

0
56Min
Sederhana

Bahan-bahan

-
4 hidangan
+

Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 4 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan: Di sini

1 
Bawang Merah
1 batang
Saderi
1 
Lobak Merah
2 ulas
Bawang Putih
300 g
Kepingan Daging Lembu (Chuck Steak)
400 ml
Air
0.25 cawan
Puri Tomato
2 sudu besar
Sos Tiram MAGGI®
2 sudu besar
Sos Cili MAGGI®
1 sudu besar
Mustard
1 sudu kecil
Cuka Putih
1 sudu kecil
Gula Perang
0.5 sudu kecil
MAGGI® CukupRasa™
3 sudu besar
Minyak
125 g
Roti Mil Penuh
2 
Tomato

Tip dan petua

5 petua & tip terbaik kami untuk saiz bahagian yang disesuaikan.

Eksport bahan

Pilih dari senarai bahan bahan

Salinan
Bahan kini terdapat di papan keratan anda
.

Nilai pemakanan

Tenaga
313.84 kcal
Karbohidrat
27.25 g
Protein
21.58 g
Lemak
13.73 g
Maklumat setiap hidangan
Jom Masak

Langkah Penyediaan

56 Minit
Langkah 1
5 Min
Panaskan minyak dan masak daging sehingga keperangan.
Langkah 2
5 Min
Seterusnya, tambah bawang, saderi, lobak merah dan bawang putih, masak hingga menjadi keperangan.
Langkah 3
5 Min
Masukkan puri tomato, sos, mustard, cuka, gula dan MAGGI® CukupRasa ™. Biarkan ia hangus sedikit sebelum menambah air.
Langkah 4
40 Min
Biarkan bahan-bahan direneh selama 40 minit sehingga daging cukup lembut untuk dicarik.
Langkah 5
1 Min
Hidangkan dalam roti mil penuh bakar dengan hirisan tomato tebal.
Sandwic Daging "Pulled"

Langkah 1 daripada 5

: Kepingan Daging Lembu (Chuck Steak), Minyak

Panaskan minyak dan masak daging sehingga keperangan.

Sandwic Daging "Pulled"

Langkah 2 daripada 5

: Bawang Merah, Saderi, Lobak Merah, Bawang Putih

Seterusnya, tambah bawang, saderi, lobak merah dan bawang putih, masak hingga menjadi keperangan.

Sandwic Daging "Pulled"

Langkah 3 daripada 5

: Air, Puri Tomato, Sos Tiram MAGGI®, Sos Cili MAGGI®, Mustard, Cuka Putih, Gula Perang, MAGGI® CukupRasa™

Masukkan puri tomato, sos, mustard, cuka, gula dan MAGGI® CukupRasa ™. Biarkan ia hangus sedikit sebelum menambah air.

Sandwic Daging "Pulled"

Langkah 4 daripada 5

Biarkan bahan-bahan direneh selama 40 minit sehingga daging cukup lembut untuk dicarik.

Sandwic Daging "Pulled"

Langkah 5 daripada 5

Hidangkan dalam roti mil penuh bakar dengan hirisan tomato tebal.

Resipi dalam PDF
Muat turun
Share with friends

Aktifkan video

Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini

Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!

Anda sudah menilai resipi / produk ini

Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.

Hantar
Asset 10

Komen 0

0/4000
Sila masukkan nama pengguna yang sah. Pastikan mengandungi 3-15 aksara. Aksara A hingga Z dan 0 hingga 9 dibenarkan.
Nama pengguna