Keenakan pedas-masam ulam tepus Borneo digabung dengan rasa asam laksa Semenanjung.
Bahan-bahan
1
hidangan
Hidangan ini telah dioptimumkan untuk 1 hidangan. Kuantiti dan masa mungkin perlu dipelbagaikan. Di sini anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai ukuran bahagian yang disesuaikan:
Masak mi MAGGI® 2-Minute Asam Laksa selama 1 minit tanpa perencah.
Langkah 2
5 Min
Tumiskan bawang putih, dada ayam, tuhau dan cili padi sehingga wangi.
Langkah 3
2 Min
Masukkan mi yang telah dimasak, perencah, kobis cina dan daun bawang. Gaulkan sehingga sebati.
Langkah 4
1 Min
Hiaskan dengan cili merah dan limau kasturi. Hidangkan panas.
Langkah 1
daripada
4
Masak mi MAGGI® 2-Minute Asam Laksa selama 1 minit tanpa perencah.
Langkah 2
daripada
4
:
Cili Padi, Minyak Masak, Dada Ayam, Bawang Putih, Tuhau
Tumiskan bawang putih, dada ayam, tuhau dan cili padi sehingga wangi.
Langkah 3
daripada
4
:
Kobis Cina, Daun Bawang
Masukkan mi yang telah dimasak, perencah, kobis cina dan daun bawang. Gaulkan sehingga sebati.
Langkah 4
daripada
4
:
Cili Merah, Limau Kesturi
Hiaskan dengan cili merah dan limau kasturi. Hidangkan panas.
Resipi dalam PDF
Share with friends
Aktifkan video
Anda telah mengklik pautan pihak ketiga dan akan meninggalkan laman web maggi.ng. Perhatikan bahawa kami tidak mempunyai kawalan terhadap platform pihak ketiga tersebut dan tidak menyokong atau menerima tanggungjawab untuk mereka, termasuk kandungan, ketepatan atau fungsinya. Oleh itu, interaksi anda dengan platform terpaut ini adalah risiko anda sendiri. Kami tidak menerima tanggungjawab atau tanggungjawab untuk platform pihak ketiga tersebut dan terma dan syarat mereka. Baca lebih lanjut dalam Syarat Penggunaan kami di sini
Thank you for your rating!
Kami menantikan ulasan anda!
Anda sudah menilai resipi / produk ini
Klik pada bilangan bintang yang ingin anda berikan: semakin tinggi bilangannya, semakin baik penilaiannya.
Komen 0